lite information

Om kontrollampan på din instrumentbräda tänds, vet du då vad du ska göra? Fordonstillverkare har monterat OBD-system (Onboard Diagnostic) i sedan innan år 2000 som ger tillgång till felkoderna för att underlätta identifiering av specifika problem. Diagnostiska felkoder, även kända som motorfelkoder, är femsiffriga koder som identifierar ett visst problem i bilen. Dessa koder visas på skanningsverktyget när det är anslutet till OBD-systemet.Den femsiffriga felkoden innehåller en bokstav vanligtvis följt av fyra siffror (t.ex. P1234). Varje enskild kombination av bokstäver och siffror relaterar till ett specifikt problem i bilen, oavsett om det är ett generiskt problem eller ett tillverkarspecifikt fel.En DTC kommer inte att berätta vilken specifik del av din bil som behöver fixas eller bytas ut, men den kommer att berätta för dig - eller en mekaniker - vad du behöver testa för att diagnostisera problemet.

Vi utför felsökning på ditt fordon!

Vi har en bred kompetens av felsökning på ditt fordon och rätt utrustning 

Läser ur dina felkoder snabbt

Du slipper dyra felsökningskostander på verkstaden

Vi ger dig den information du behöver

Inga startavgifter

Pris på felsökning via OBD är 500:-

Skicka en bokningsförfrågan

Här kan du skicka en förfrågan på ditt fordon. efter skickat formulär kommer vi kontakta dig och ge dig all information du behöver för att göra ditt beslut enklare.

  Bokningsformulär
  1. MotoroptimeringVäxellådsoptimeringProgrammeringFelsökning
  2. Måndag 17:00-18:00(enkla kodningar)Tisdag-fredag 17:00-22:00Lördag 10:00-18:00
  3. BensinDiesel
  4. Steg 1Steg 2

  Genom denna bokning godkänner du våra köpvillkor och bokningsvillkor, efter bokning kommer vi kontakta dig för bokning av tid.