Växellådsoptimering

Som en innovativ aktör inom motoroptimering erbjuder Nonstop Performance AB också växellådsoptimering för ZF och DSG växellådor på BMW och VAG-bilar. Våra tekniker är experter på att optimera programvaran i växellådornas styrenheter för att förbättra växlingshastigheten och ge en smidigare, mer responsiv körupplevelse.

Våra växellådsoptimeringstjänster kan vara till god nytta då vissa motoroptimeringar kan öka vridmomentet med över 100 Nm och effekten med till över 110 hk på BMW-bilar med ZF-växellådor. För VAG-bilar med DSG-växellådor kan en optimering av motorn öka vridmomentet med upp till 100 Nm och effekten med upp till 45 hk. Tillsammans med en motoroptimeringar är detta ett bra alternativ för att säkerställa att växellådan klarar av den ökade effekten. Ett stort plus är att detta även resulterar i en snabbare och mer dynamisk körupplevelse med bättre bränsleeffektivitet.

På Nonstop Performance AB tar vi alltid säkerhet på allvar och våra växellådsoptimeringstjänster är inget undantag. Vi arbetar med de senaste teknikerna och programvarorna för att säkerställa att din bil är både säker och effektiv efter optimeringen.

Så om du vill ha en mer responsiv och kraftfull körupplevelse i din BMW eller VAG-bil med ZF eller DSG-växellåda, kontakta oss på Nonstop Performance AB idag. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ växellådsoptimering som du kan lita på.